Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Stress & Lifestyle Coaching

Lifestylecoaching wordt ook wel 'personal coaching' genoemd. Het gaat in op:

  • Vraagstukken rond werk/privé balans
  • Vraagstukken rond zingeving
  • Algehele persoonlijke ontwikkeling
  • Vraagstukken rond relaties.

Bij stresscoaching, gaat het met name om individuele counseling, gericht op het voorkomen en het herstellen van stress of burn-out. Doel is kennis en inzicht te krijgen in de factoren die leiden tot stress, en bovenal het direct verlagen van de ervaren stress. We streven naar een beter persoonlijk stress- en time management, en hebben goede ervaringen met Mindfullness als één van onze methodes.

Onze ervaring is dat het op lange termijn bescherming biedt als persoonlijke coaching wordt gecombineerd met coaching op team-niveau. Daarom komen we vaak met een aanbod waarin ook teambuilding is opgenomen. We werken vanuit de invalshoek van Positieve gezondheid, en verweven dat in onze aanpak bij Beachcoaching.

Contact

 

Team Coaching

Lees verder

 

Competentie Coaching

Lees verder

 

Stress & Lifestyle Coaching

Lees verder

 

Executive Coaching

Lees verder

 

Loopbaan Coaching

Lees verder

 

Coachend Leidinggeven

Lees verder

 
Copyright © 2022 Beachcoaching
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren