Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Teamcoaching

Teamcoaching richt zich op het verbeteren van het functioneren van het team. Door reflectie, analyse en stimulering wordt de ‘team-capaciteit’, en daarmee prestaties vergroot. 

Inhoud van de coaching is sterk afhankelijke van de fase waarin het team zich bevindt. Deze vorm zetten we vaak in bij fusie-trajecten en binnen organisaties in transitie. Belangrijke thema’s competentiemanagement, teambuilding, conflicthantering en effectieve communicatie. Maar ons belangrijkste uitgangspunt blijft altijd: Positieve ervaringen delen versterkt het team. Vandaar dat Beachcoaching veel aandacht geeft aan de Funfactor.

Contact

 

Team Coaching

Lees verder

 

Competentie Coaching

Lees verder

 

Stress & Lifestyle Coaching

Lees verder

 

Executive Coaching

Lees verder

 

Loopbaan Coaching

Lees verder

 

Coachend Leidinggeven

Lees verder

 
Copyright © 2022 Beachcoaching
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren