Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Wat wij doen

Beachcoaching biedt diverse soorten coaching aan. Wikipedia zegt over coaching: “Er zijn verschillende soorten manieren van coachen, met verschil van aanpak en gebruikte technieken. Door ervaring en feedback door de jaren heen specialiseert een coach zich vaak in een speciaal vakgebied en type van coaching."

Hoe werkt beachcoaching?
Op basis van een intake-gesprek wordt een “op maat” Coachings-aanbod gedaan. Vervolgens schakelen we de meest geschikte coach uit ons netwerk in en kiezen we in overleg me u de meest geschikte lokatie. Op die manier krijgt u een helemaal op uw doelen en wensen toegesneden programma aangeboden. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van coaching die wij verzorgen

Contact

 

Team Coaching

Lees verder

 

Competentie Coaching

Lees verder

 

Stress & Lifestyle Coaching

Lees verder

 

Executive Coaching

Lees verder

 

Loopbaan Coaching

Lees verder

 

Coachend Leidinggeven

Lees verder

 
Copyright © 2022 Beachcoaching
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren